Tak nak apa-apa jadi kat baby: Amar Baharin

Posted on 5 views
Tak nak apa-apa jadi kat baby: Amar Baharin – Hallo sahabat Sekitar Malaysia, Pada Artikel yang anda baca kali ini dengan judul Tak nak apa-apa jadi kat baby: Amar Baharin, kami telah mempersiapkan artikel ini dengan baik untuk anda baca dan ambil informasi didalamnya. mudah-mudahan isi postingan Artikel Artis, Artikel Berita Viral, Artikel Malaysia, Artikel Malaysia Today, Artikel Menarik, Artikel News, Artikel Terkini, Artikel Unik, Artikel Video, yang kami tulis ini dapat anda pahami. baiklah, selamat membaca.Judul : Tak nak apa-apa jadi kat baby: Amar Baharin
link : Tak nak apa-apa jadi kat baby: Amar Baharin

Baca juga

Tak nak apa-apa jadi kat baby: Amar Baharin

PELAKON Amar Baharin dan sebab tersendiri untuk tidak membenarkan mereka yang orang luar menyentuh, apatah lagi mencium anak sulungnya, Aqeef Anaqi, 6 bulan.

Menurut Amar perbuatan tersebut biarpun tidak bertujuan negatif, namun secara tidak sedar boleh mendatangkan bahaya kepada  bahaya kepada kesihatan bayi.

Amar, 33, mengakui sebagai seorang selebriti, dia dan isteri, Amyra Rosli, 27, sering berdepan dengan situasi di mana anak lelakinya itu  menjadi tumpuan orang ramai yang ingin menyentuh dan mencium Aqeef.

Disebabkan itu, Amar telah membuatkan luahan secara terbuka menerusi laman Instagramnya untuk memberi kesedaran kepada orang ramai agar lebih sensitif tentang perkara tersebut dengan memuat naik satu artikel berkenaan seorang bayi yang menjadi mangsa kerana sikap tidak sensitif segelintir pihak.

“Kalau betulah cerita ni, inilah perbuatan yang paling tak bertimbang rasa. Kalau aku cakap B.O.D.O.H agak kasar bunyinya. But yes, siapa yang tak bertanggungjawab tu memang BODOH.

“Kalau ya pon kau suka, geram, baby tu nampak comel, tak perlu sampai nak cubit pipi atau  cium atau sentuh sekalipun sebab kau kena faham, baby ni antibodi belum kuat.

“Kau ikut perasaan nafsu geram kau, cium baby tu atau sentuh baby tu, sampai secara tak langsung kau sebarkan virus kat baby tu sampai sakit mcm ni, siapa yang menanggung???,” luahnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *