Macam I rampas suami orang pulak: Shima Anuar

Posted on 10 views
Macam I rampas suami orang pulak: Shima Anuar – Hallo sahabat Sekitar Malaysia, Pada Artikel yang anda baca kali ini dengan judul Macam I rampas suami orang pulak: Shima Anuar, kami telah mempersiapkan artikel ini dengan baik untuk anda baca dan ambil informasi didalamnya. mudah-mudahan isi postingan Artikel Artis, Artikel Berita Viral, Artikel Malaysia, Artikel Malaysia Today, Artikel Menarik, Artikel News, Artikel Terkini, Artikel Unik, Artikel Video, yang kami tulis ini dapat anda pahami. baiklah, selamat membaca.Judul : Macam I rampas suami orang pulak: Shima Anuar
link : Macam I rampas suami orang pulak: Shima Anuar

Baca juga

Macam I rampas suami orang pulak: Shima Anuar

PELAKON Shima Anuar kesal dengan tindakan netizen yang meninggalkan komen yang boleh menimbulkan fitnah di ruangan komen pada salah satu ‘video boomerang’ bersama suami, Mohd Solih Toha, semalam.

Difahamkan video yang memaparkan aksi cium tersebut diambil Shima ketika meraikan hari ulang tahun perkahwinan mereka.

Akibat merasa kurang senang dengan video terbabit, salah seorang pengikutnya telah meninggalkan komen yang mendakwa pelakon tersebut seolah-olah tidak menghormati bekas isteri suaminya.

“Eventho you are now a husband and wife, respect sikit dengan orang-orang yang ada dalam hidup dia sebelum you datang.

“His ex wife and anak-anak. I knew them. They are all a good and lovely people. Have some respect,” tulisnya.

Shima kemudiannya membidas komen tersebut dan menegaskan apa yang diperkatakan pengikut terbabit boleh mengundang salah faham terhadap dirinya.

“Urm cara u cakap macam ini macam i rampas suami orang pulak. U said u knew them? Then mesti u tau the ex wife dah mulakan hidup baru sebelum i kenal my husband lagi.

“And fyi, i baik and tak ada masalah dengan Kak Sya and the kids. Selalu je jumpa. So, please please jangan cakap anything macam i ni perampas and penyebab diorg divorce. I’m so sorry kalau u tak suka tengok,” tulisnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.